Wil je ook meezingen bij Life Line Gospel Choir?

De songs die wij zingen liggen soms makkelijk in het gehoor, maar kunnen ook een echte uitdaging zijn. Wat ze altijd gemeen hebben; als je ze eenmaal kent, laten ze je niet meer los! Doordat wij een vaste kern hebben van zangers en zangeressen die al jaren meezingt en heel vertrouwd is met de muziek, heb je houvast aan elkaar. Daarbij zijn er ook oefencd's te koop, waarop jouw stempartij ingezongen is en kun je tijdens de repetitieavond opnames maken om thuis mee te oefenen.

De muzikale leiding is in handen van Edith Casteleyn als dirigente en Pat Winterdal als bandleider. Zij hebben beide zeer veel ervaring met Black American Gospel en hebben in binnen- en buitenland met grote namen als John P. Kee en Richard Smallwood gewerkt.

 

Black American Gospel-workshop

Edith heeft veel ervaring met het geven van workshops; de songs zijn een uitdaging om inclusief de details die het èchte black gospel maken onder de knie te krijgen, maar met behulp van Edith, Pat en de koorleden zeker haalbaar. Een workshop blackgospel zingen is een fantastische ervaring. Vraag naar de mogelijkheden.


Gratis proefrepeteren

Black American Gospel is een specifieke vorm van muziek, waar (jammer genoeg) nog niet iedereen van gehoord heeft. Wij begrijpen het heel goed als je eerst eens wilt komen beleven wat deze muziek inhoud, hoe zo'n oefenavond eruit ziet en wie er al op dit koor zitten.

Daarom kun je geheel vrijblijvend twee keer mee komen oefenen!

Om de twee weken, de woensdagavond in de oneven weken, repeteren wij van 19.30-22.00 uur bij bij cultureel centrum CKC Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer. Kom gerust eens binnen lopen of stuur een mail naar lifelinegospelchoir@yahoo.com

om meer informatie te krijgen. Parkeren kan naast de deur en is gratis.


De repetitie-avonden voor komend seizoen, 2024, zijn op:

17 en 31 januari
14 en 28 februari
13 en 27 maart
10 en 24 april
8 en 22 mei
5 en 19 juni

Lidmaatschap bij Life Line kost €270,00 per jaar. Dit bedrag wordt via een half-jaarlijkse incasso van €135,00 geïnd in de maanden januari en juli.