Bestuur Life Line Gospel Choir

Ons bestuur bestaat uit vier koorleden die zich vol enthousiasme inzetten voor Life Line Gospel Choir. Hieronder lees je wie zij zijn!

 

Voorzitter - Michelle Kolk

 


Penningmeester - Monique Fioole

Ik ben Monique Fioole en ik kom uit Gouda. Ooit in een ver verleden ben ik door een collega meegenomen naar de, achteraf gezien allereerste Nederlandse, Black American Gospel workshop. Vanaf dat moment was ik verkocht! Wat daar gebeurde heeft veel invloed gehad op mijn leven. Direct maar ook door de jaren heen. Ik ben niet meteen bij het koor aangesloten maar ben wel workshops blijven doen en concerten blijven bezoeken. Elke keer weer voelde ik de passie, de aanbidding en vooral de positieve energie stromen.

Toen ik vorig jaar meedeed met de workshop in Reeuwijk en hoorde dat het koor sinds kort ook in Reeuwijk zijn plek gevonden had twijfelde ik geen moment, ik ben lid geworden en ben daar ontzettend blij mee. Elke oefenavond is gezellig, leerzaam en geeft weer diezelfde energie. De muziek, de teksten, het samen zingen maar ook de andere koorleden zorgen steeds weer voor een heerlijke avond.
En nu mag ik me, als penningmeester, ook nog inzetten voor ons koor! Ik ben heel dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van dit geheel.


Secretaris - Marianne v.d. Kroft

Ik ben Marianne van der Kroft.
Ik woon in Heemstede.
Sinds 2005 lid van Lifelinegospelchoir.
Met veel plezier ga ik naar de repetities en ben altijd van de partij als we weer een optreden mogen verzorgen.
De liefde en vriendschappen die er ontstaan bij de leden is hartverwarmend.
Eerder was ik bestuurslid en deed leden administratie en promotie.
Na een tussenpozen ben ik sinds vorig jaar weer lid van het bestuur en doe het secretariaat.
Ik raad mensen aan kom eens een repetitie bij wonen en voel de spirit van Lifelinegospelchoir.


Ledencontact 


PR - Marjolein Brinkhorst

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik toch helemaal naar Zoetermeer rij om bij Life Line Gospel Choir te zingen. De reis vanuit Soest naar Zoetermeer is eigenlijk al prima te doen, circa 45 minuten, maar ook toen het koor nog in Katwijk was reed ik zonder twijfel elke twee weken die kant op! Zingen bij Life Line geeft energie, voldoening en steeds weer heb ik het idee dat ik iets nieuws geleerd heb. Ook zonder al teveel zangervaring kun je lid worden van het koor; zo ben ik ook begonnen. Overweldigd door de muziek, de teksten, het bewegen en het klappen had ik geen idee of ik ooit mee zou kunnen komen. Maar wat vond ik het gaaf en wat wilde ik hier graag een deel van uitmaken! Het is helemaal goed gekomen met de ritmes, de teksten, het bewegen, maar vooral ook het genieten.
Het is echt een feestje om hier aanwezig te mogen zijn en te swingen en leren. Onder leiding van Edith Casteleyn en Pat Winterdal, samen met een hele diverse groep enthousiastelingen.

Wat het nóg leuker maakt is de warme sfeer die binnen het koor hangt. Er ontstaan heel veel nieuwe contacten en vriendschappen en veel leden gaan nadat ze elkaar bij het koor ontmoet hebben ook buiten de repetities met elkaar om. Hoe leuk is dat!

Binnen het bestuur zal ik mij met de PR bezig gaan houden. De website, promotiemateriaal, maar ook leuke projecten en mogelijkheden voor optredens. Wil je iets weten, heb je ideeën, valt je iets op...
Neem gerust contact met ons op!